The Official Website Of Garry Lee Taylor

Ny Succé Show "A Touch Of Vegas"


 Äntligen här igen! ( Lucy`s i Löddeköpinge )
Nu står Elvis på scenen hos Lucy's igen. Garry Lee Taylor och hans vapendragare "Mr Happy" Peter J Lenz har producerat en ny, häftig show för alla Elvis-fans, "a touch of Vegas".
Den senaste, "Elvis - That's the way it was", blev en oerhörd succé och går till historien som den Elvis-show i Sverige som gått allra längst tid.
Den här gången lovas det ännu mer bus, humor och magi blandat med Garrys fantastiska sång, Peters lika fantastiska gitarrspel och sköna bakgrunder av tjejerna i den nya doa-kören. 
Den geniala blandningen av Garry`s unika och smågalna “komedi-magi” med Elvismusiken och hans oförutsägbarhet på scen gör showen annorlunda varje kväll!

A Touch Of Vegas (Klicka)

* Garry har inkluderats i boken”All The Kings Men” där världens bästa “Elvis Tribute Artists” presenteras.Garry har dessutom blivit utvald till  en av världens bästa “Elvis” i boken “Next Generation Kings” avJoseph Clough (USA).
 
* Garrys Elvis show är ingen imitations show, utan en hyllning till Elvis Presleys sånger och stil. Garry försöker inte att kopiera Elvis i hans akt, men han presenterar en show med Elvis stil, känsla och sound. Men, visst låter det som Elvis!

 

Succè Showen "Thats The Way It Was" 

Garrys hyllingsshow till Elvis heter "Thats the way it was" vilket påminner om Elvis film med titeln ”Thats the way it is”. Showen är indelad i tre tidsperioder från Elvis karriär. Den börjar med musik från 50-talet för att sedan fortsätta med musik från 60-talet. Avslutningsvis framförs musik från 70-talet.

Första showen den 7 maj 2011 blev full bokad inom en timme! Därefter blev alla följande shower också full bokade i ett rasande tempo. Det resulterade i att "LUCYS" behövde sätta in extra shower för att täcka efterfrågan!

Rykten sprids fort och snart överöstes facebook sidor med kommentarer och hyllningar till Garry och hans show.
Garrys julshow som visas fem kvällar i veckan under hela december månad var även denna full bokad, redan i september!!! Överallt står det "sold out"

Till varje musikperiod uppträder Garry i kläder liknande kläder Elvis själv bar under den tidsperioden. Bland annat kommer ni att få se läderlooken Elvis hade på ”60s comeback special”, showen som visades på TV och självklart någon av ”kungskostymerna” från Elvis 70-talsperiod. Garrys fantastiska 70-tals scenkostym är specialdesignade av samma människor som gjorde kostymer till Elvis Presley. Varje kostym är väldigt exklusiv och specialtillverkad för att i varje detalj ge en tillbakablick till Elvis olika framföranden.

Garry har gjort sig känd för att vara oförutsägbar på scenen och han älskar att överraska! Inte ens hans manager eller orkester vet exakt vad han kommer att hitta på härnäst, och showerna kryddas ofta med en väl avvägd blandning av såväl magi som komedi och galenskap.
 

 

240;64;fef811cf1996932d5449bc8ac236338a9327ce33240;64;806d768bd33d9e73d4058fdc498ae88135b122a7240;64;c8a50c01e1a50ad9ed06de274dff7a21baa66e58